ST321 Gestreiftes T-Shirt – 100% Baumwollhemd

Aus 7.418.05 exkl. Mehrwertsteuer

Artikelnummer N / A Kategorien ,

Beschreibung

ST321 Gestreepte Tee – Een Verfrissend Gestreept T-shirt

Ongemerkt en Uniek

De ST321 Gestreepte Tee van Labelfree is een verfrissend, gestreept T-shirt. Alle producten van Labelfree zijn 100% duurzaam en merkloos, waarmee wij bijdragen aan een vriendelijk prijsbeleid. Dit maakt onze kleding zeer geschikt voor wederverkopers, voor het opzetten van je eigen kledingcollectie, of voor het vervaardigen van je eigen merchandise.

Kenmerken

De ST321 Gestreepte Tee is vervaardigd uit 100% gekamd katoen en is in garen geverfd. Dit betekent dat het garen eerst wordt geverfd en vervolgens wordt het materiaal gebreid. Daarom kun je de strepen ook aan de achterzijde van de stof zien.

Komfort und Stil

Zoals met de meeste van onze T-shirts, is dit T-shirt gemaakt van een van onze populairste katoenstoffen, single jersey 150 g / m². Deze stof staat bekend om de volgende kwaliteiten: zacht, flexibel, slijtvast, geschikt voor veelvuldig wassen, goede kleurvastheid, minimale krimp, glad en gelijkmatig oppervlak.

Subtiele Details

De ST321 Gestreepte Tee heeft een 1×1 katoen/elastaan rib aan de halslijn en is afgewerkt met een tweelingnaald toptocht. Het shirt heeft zij-naden en in de linkerkant van de nek zit enkel een klein maatlabel. In de linker zijnaad bevindt zich ook nog een klein label met de productnaam en wasinstructiesering notaties.

Bedruk mogelijkheden

Je kunt bij ons kiezen voor diverse type bedrukkingen. Denk aan, Printservice transfers, Transfer print/DTF Print, Zeefdrukken, Borduren, Weefemblemen, of DTG print. Heb je geen logo? Geen probleem! Onze grafisch vormgever kan voor jou een persoonlijk ontwerp maken.

Spezifikationen

  • Materiaal: 100% gekamd katoen, garen geverfd
  • Gewicht: 150 g/m²
  • Type: Single jersey
  • Gestreept design
  • Rib aan de halslijn: 1×1 katoen/elastaan
  • Zij naden

Kontakt

Heb je vragen over de ST321 Gestreepte Tee of een van onze andere producten? We staan je graag persoonlijk te woord!

Actie!

Koop nu de ST321 Gestreepte Tee! Je hebt de keuze om dit T-shirt te kopen zonder bedrukking, te laten bedrukken met een door jou gekozen ontwerp, of zelf de bedrukking aan te brengen met onze los te bestellen prints. Bestel nu en ontdek de kwaliteit van Labelfree!

Weitere Informationen

Gewicht 0.18 kg
21525